Serà perquè són senzilles de fer i tant bones, però les quische són un recurs per menjar verdures de forma diferent i més divertida. Avui una de bolets shitakes i espàrrecs, amb un toc de tomàquets secs.
Ingredients:
- 1 base de massa de pasta de full
- Un manat d'espàrrecs verds
- 200 gr aprox. de bolets shitakes
- 6-8 tomàquets secs
- 2 ous
- 200 ml de nata líquida
- 20 gr de formatge parmesà (opcional)
- Sal i pebre
Preparació:
Primer de tot, recordar de hidratar els tomàquets amb aigua calenta.
Estirar la massa de pasta de full en el recipient que escollim per fornejar la quische i fornejar-ho a 180ºC durant 10-15 minuts fins que la massa estigui dorada.
Mentrestant, tallar a trossets petits els bolets i els espàrrecs verds ( descartar les puntes dels espàrrecs que és més dur). Abocar-ho en un paella amb una mica d'oli de oliva, salpebrar i sofregir-ho. Després d'uns minuts, afegir els tomàquets i sofregir-ho fins que les verdures estiguin toves ( al forn ja s'acabaran de coure).
Per altre banda, batre els ous amb la nata liquida amb una mica de sal. Afegir el formatge parmesà. Quan les verdures estiguin fetes, incorporar-ho a la mescla dels ous.
Per últim, només queda abocar la mescla dins la pasta de full i fornejar-ho durant 25-30 minuts a 180ºC.
Amb una mica d'amanida ja tenim el sopar preparat! Bon profit!
una de les que mes m'han agradat
ResponEliminaMontse
Uauuu!!! Ja tinc el sopar per aquest divendres. M'encantarà. Eva.
ResponElimina