Ingredients ( 15 magdalenes aprox):
- 250 gr de farina
- 2 ous
- 100 gr d'oli d'oliva ( es pot substituir per 110gr de mantega fossa)
- 80 gr de sucre
- 100 gr de llet (jo l'he posat semidesnatada)
- 1 iogurt natural ( jo l'he posat desnatat)
- 1/2 sobre de llevat
- un polsim de sal
- una cullerada sopera de essencia de vainilla (opcional)
- nutella
Preparació:
- En un bol batre els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum i blanquegin. Posteriorment afegir la llet, l'oli, el iogurt i l'essencia de vainilla. Batre de nou. Per últim, incorporar la mescla de farina, llevat i sal. Remoure fins obtenir una massa homogenia.
- Encendre el forn a 200ºC.
- Per a fer les magdalenes es pot utilitzar uns motlles de muffins o bé, com en el meu cas, utilitzar motlles d'alumini amb paper de muffin a dintre. D'aquesta manera els motlles d'alumini aguanten el pes de la massa. Tot ho podeu trobar al mercadona ;)
- En els motlles, abocar una cullerada de massa, seguidament una culleradeta de postre de nutella i per sobre tapar-ho amb una mica més de massa.
- Fornejar a 180ºC durant 20 minuts ( fins que l'escuradents surti net).
Ja teniu el berenar preparat! Espero que us agradi!!
quina pinta segur que son molt bones
ResponEliminaMontse
Boníssimes!!! Doy fé ;P
ResponElimina