Ingredients:
- un llom de salmó
- mig pebrot vermell i mig verd
- 1 cibulet (cebollino)
- 1 bitxo sec
- 1 llimona
Preparació:
En la safata on decidim fer el salmó, tirar un rajolí d'oli d'oliva. Tallar a trossets petits el pebrot verd i vermell i el cibulet. Tallar en rodanxes grans el bitxo. Abocar-ho tot a la safata. Posar el salmó a la bandeja, salpebrar-lo, tirar una mica d'oli pels dos costats i rallar per sobre la pell de mitja llimona. Fornejar el salmó durant 15-20 minuts a 180ºC ( fins que veiem que està fet).
Per cert, no us espanteu amb el bitxo, no va quedar picant només li va donar un gustet.
Per cert, no us espanteu amb el bitxo, no va quedar picant només li va donar un gustet.
Mentre es feia el salmó al forn, vaig fer l'acompanyament seguint les instruccions del Jamie: una amanida d'arrós i una amanida de carbassons ( en la foto següent es veuen) :
Amanida d'arrós:
Bullir l'arrós basmati el temps que indiqui el fabricant. Un cop bullit, barrejar-ho amb pebrots del piquillo tallats a trossets petits i alfàbrega picada. Salpebrar-ho i amanir-ho amb oli i vinagre balsàmic.
Amanida de carbassó:
És una recepte molt senzilla que consisteix en tallar el carbassó en tires molt primes amb un pelaverdures. Ho amanirem amb el suc de mitja llimona, una mica d'oli de oliva i menta trossejada. Mesclar-ho bé perquè agafi tots els gustos. I ja està!
Aquí teniu la presentació del plat!
Bon profit!
oh que bo ja tinc ganes de provar-ho
ResponEliminaMontse