Ja fa molts anys, en un sopar d'amics, em van sorprendre amb aquests farcellets com aperitius. Des de llavors, els repeteixo de tant en tant per lo bons i senzills que són. La foto que us presento no és massa maca, però no em podia estar de ensenyar-vos-ho!
Ingredients:
- 1 paquet de obleas per fer empanadilles petites
- 250 gr de formatge suau tipo phipadelphia
- 200 ml de crema de llet
- Oli de oliva
- Sucre lustre
Per la melmelada: 1kg de tomàquets madurs
250 gr de sucre
1 bastonet de vainilla
Preparació:
El dia abans es barreja el formatge amb la crema de llet i es posa en un cubitera al
congelador.
Per fer la melmelada cal escaldar
els tomàquets pelar-los, tallar-los i barrejar-ho amb el sucre i la vainilla.
Deixar-ho a foc baix durant 45 minuts i anar barrejant de tant en tant. Veureu com es va espessint i es va formant la melmelada.
El dia que vulguis preparar els farcellets serà tant fàcil com: En cada oblea, pintar una base de
melmelada de tomàquet i col·locar un cubito de formatge o la meitat (segons la grandària) a dintre, després ho
tanques amb un escuradents. Sinó en tens, apretant bé els marges també queda ben tancat.
Finalment ho fregeixes amb oli de oliva i ho
deixes escorrer en un paper de cuina. Per servir-ho espolvorejar una mica de sucre lustre al plat on aniran els farcellets.
Ja veureu quina combinació del dolç i el salat!
Com sempre... una explosió de sabor al palada! :))
ResponEliminaJoan.