Ingredients:
Per la massa:
- 225 ml d'aigua
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- una culleradeta de sal
- 400 gr de farina de força
- una culleradeta rasa de llevat sec
Per al farcit:
- 250 gr de xampinyons
- Oli d'oliva
- Alfàbrega fresca ( jo no en tenia i vaig posar seca. També vaig afegir herbes provençals).
- 300 gr aprox de formatge mozzarella
- Pebre
- Sal gruixuda
Preparació:
Si tenim panificadora, incorporar els ingredients de la massa en l'ordre indicat i encendre el programa d'amassat ( podem treure la massa sense esperar al repòs).
Mentrestant fregir els xampinyons amb oli d'oliva. Salar i espolvorejar amb herbes provençals.
Finalitzat el programa, abocar la massa sobre una superfície i estendre-la sobre un paper vegetal formant un quadrat d'uns 35cm. Intentar que la massa quedi bastant fina. Seguidament, col·locar la mozzarella, per sobre els xampinyons i finalment l'alfàbrega i el pebre molt.
Enrotllar la massa sense fer molta pressió, pressionar els extrems perquè quedi ben sellejat. Deixar reposar durant 30 minuts tapat amb un paper film impregnat d'oli. Precalentar el forn a 200ºC.
Un cop passat el repòs, pintar amb oli la massa i espolvorejar-ho amb sal gruixuda. Fornejar durant 30 minuts a 200ºC fins que quedi dorat.
Quina pasada de blog! Aquest cap de setmana segur que ens animem a fer alguna de les receptes! ;) Cris i Sergi
ResponEliminaMercii Cris!! :) Animeu-vos! Muuuuaks! Anna.
Elimina