dimecres, 20 de febrer del 2013

PA BÀSIC INTEGRAL AMB PANIFICADORA


Tenia moltes ganes de penjar una altre recepte de pa i volia provar-ne una que fos exclusivament amb panificadora per aquells dies que no tens temps d'estar pendent del amassat, el repós.. El gran avantatge és que poses els ingredients a la panificadora, només cal que t'esperis a que faci el primer avis per treure les pales d'amassar i després ja pots marxar de casa o fer el que vulguis! El resultat és que quan tornes tens un pa acabat de fer! 




Ingredients:
- 350 ml d'aigua
- 200 gr de farina integral ( pot ser del mercadona si no sabeu on comprar-la)
- 300 gr de farina de força blanca
- 10 gr de llevat fresc

( com a norma és útil saber que: 2 gr de llevat fresc equival a 1/2 sobre de llevat sec o 1 teaspoon)

Preparació:
Col·locar tots els ingredients al recipient de la panificadora en el ordre que estan escrits a dalt.
Conectar el programa de pa integral ( jo vaig utilitzar el programa de pa normal blanc perquè em dóna la sensació que el pa no queda tant dens) a 750gr.
Un cop finalitzat el programa, treure el pa i deixar-lo refredar sobre una reixeta.

No em direu que no és fàcil??!!! Per aquells que no tinguin panificadora serà una mica més laboriós perquè hauran de amassar a mà, deixar-ho reposar fins que dobli el seu volum i fornejar-ho fins que quedi cuit ( es pot saber que el pa està cuit quan al colpejar el pa sóna com buit)



Recepte extreta del blog Ma petit boulangerie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada