Ingredients:
- 400 gr aprox, de verdures variades.
- 1/2 ceba
- 1 gra d'all
- 1/2 got de vi de Montilla-Moriles
- 1 got de tomàquet fregit casolà
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- Oli de oliva.
- Sal i pebre
Preparació:
Es tallen les verdures i es posen a bullir amb aigua i sal fins que quedin cuites. Es pot utilitzar verdures congelades i fer-les seguint el temps que indica el fabricant. No cal que es coguin massa perquè s'acabaran de fer amb la salsa.
Es cobreix amb oli la cassola i es fregeix la ceba tallada fina i l'all ( jo el tallo en dos trossets).Quan comença a rossejar-se s'afegeix la verdura i es salteja tot junt durant uns minuts. Després s'hi afegeix el tomàquet fregit i el vi. Es salpebre, s'afegeix el pebre vermell i es deixa que l'alcohol s'evapori. Es remena tot bé perquè la verdura quedi incorporada amb la salsa. Si veieu que la salsa queda espessa podeu afegir una mica d'aigua.
Per últim es comprova el punt de sal i llestooooos! A taula!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada