Ingredients:
* Per la base:
- 20 galetes oreo ( sense el farciment de nata)
- 70-80 gr de mantega fossa
* Per la crema:
- 2 pots de formatge philadelphia de 350gr
- 1 tassa i quart de sucre blanc
- 4 ous
- 1/2 tassa de nata (amb dos culleradetes de suc de llimona) o un iogurt
- 2 culleradetes de vainilla
- Melmelada de fruits del bosc
- Xocolata de postres
Preparació:
Preparem la base: barrejar la mantega fossa amb les galetes oreo triturades (sense farciment). Barrejar fins que sigui una pasta homogènia. Cobrir la base i els marges del motlle amb la pasta de galeta. Reservar a la nevera.
Preparem la massa: barrejar la philadelphia amb el sucre, la nata i la vainilla. Barrejar amb les varilles fins que sigui ben homogeni. Incorporar els ous batuts.
Evocar la meitat de la massa dins el motlle. Ara posarem una mica de melmelada per sobre i ho marmolarem amb la punta de un ganivet (sense barrejar-ho). Si la melmelada és massa espessa, afegir una mica d'aigua i calentar-ho amb microones.
Evocar la resta de massa. Decorar la part superior de la massa amb xocolata fossa. Hem de tirar fils de xocolata fossa per sobre (sense cobrir-lo del tot) i amb la punta del ganivet fer com un dibuix (marmolar)
Posar el motlle al bany maria i posar-ho al forn a 250º durant 12 minuts i posteriorment una hora a 180ºC.
Deixar refredar.
Bon profit!!
Es diferent al típics pastissos de formatge, pero per mi un dels millors. Montse
ResponElimina