dimarts, 11 de març del 2014

QUISCHE DE BRÒCOLI I PARMESÀ

La recepte d'avui és una recepta fàcil, lleugera i ben sana. He fet jo mateixa la base amb farina integral i sense mantega perquè sigui més lleugera. Si us fa mandra podeu utilitzar una base comprada però realment és fàcil preparar la massa.



Ingredients:
* Per la massa:
- 140 gr de farina integral
- 1/2 culleradeta de sal
- 1/2 culleradeta de pebre dolç
- 3 cullerades grans d'oli d'oliva
- 140 ml de aigua bullent

*Pel farcit:
- 1 brocòli
- 2 cebes
- 3 ous
- 200 ml de llet ( jo semidesnatada)
- 100 gr de parmesà ( jo vaig fer una barreja de dos formatges)
- 1 paquet de pernil dolç o beicon (opcional)
- Sal i pebre

Preparació:
Primer de tot, preparar la massa. Barrejar tots els ingredients secs, desprès incorporar l'oli i l'aigua bullint. Barrejar amb una forquilla i desprès amb la mà fins que la massa sigui homogènia. Fer una bola i deixar atemperar.
En segon lloc, netejar el brocoli i tallar els branquillons verds. El posem en un recipient apte per microones per cuinar-lo al vapor. Salar i coure uns 8-10 minuts al microones. És millor que quedi al dente.
Mentrestant, sofregir la ceba tallada ben petita en una paella.  Un cop estigui tendre, afegir el beicon i deixar-lo uns minuts.Per últim afegir el brocoli i donar-hi un parell de voltes. Rectificar de sal i pebre.
Afegir els ous batuts, la llet i el parmesà rallat. Reservar.
Estirar la massa i col·local-la sobre el motlle pintat amb oli. Fornejar durant 15 minuts aprox a 180ºC fins que estigui daurat. Passat el temps, abocar el farcit i fornejar durant 30-45 minuts a 180ºC prèviament escalfat ( fins que veiem que estigui daurat).

Ja tenim el sopar fet! Bon profit!!

1 comentari: