- 4 quarts de pollastre ( cuixa i contracuix). Ho podeu fer amb qualsevol part del pollastre, com preferiu.
- 2 cullerades grans de llimona
- 4 cullerades de oli d'oliva
- 1 culleradeta petita de cafè de comí.
- 1 culleradeta petita de cafè de canella.
- 20 grans de pebre negre
- Orenga
- Sal
- 90 gr d'ametlla
- Un grapat de panses ( al gust)
Preparació:
Començarem precalentant el forn a 200ºC. Seguidament en un bol mesclem la llimona, l'oli, el comí, la canella i la sal. Barregem bé. Pintem el pollastre amb la salsa que hem preparat.
Anem col·locant el pollastre en una safata de forn on prèviament haurem tirat un raig d'oli a la base. Aboquem el líquid que ens hagi sobrat de marinar a la safata. Aboquem uns 50 ml d'aigua o de caldo ( jo he utilitzar mitja pastilla de caldo) i un raig de vi blanc. Espolvoragem amb orenga, romaní, les ametlles i les panses.
Fornejar a 180ºC durant 1 hora. De tant tant, tirar la salsa que hi ha a la safata per sobre de les porcions de pollastre.
Així de fàcil! Una manera fàcil de provar gustos diferents. Bon profit!
Ja tinc ganes de provar-lo. Montse
ResponEliminaDeliciós! M'encanten les espècies i els fruits secs, a la carn, aquest pollastre té una pinta estupenda! Petons
ResponElimina