dijous, 9 de maig del 2013

COLIFLOR AMB BEIXAMEL

Us deixo una altre recepte de verdures, camuflades amb una beixamel. D'aquesta forma dóna gust menjar verdures ehh?!?


Ingredients:
- Coliflor
- Beicon ( o pernil salat)
- 1 ceba
- Sal i oli
- Per la beixamel us deixo l'enllaç d'una altre recepta on ja explicava com fer-la: mirar aqui

Preparació:
Rentar la coliflor amb aigua.
Bullir la coliflor amb sal i una mica d'oli en una olla fins que veiem que estigui tendre. Jo la bullo amb aigua i un raig de llet perquè així no desprèn aquella olor típica que no m'agrada massa!
Mentrestant, en una paella fregirem la ceba prèviament tallada ben fina. Salar-ho. Un cop dorada, afegir el beicon i deixar que es faci. En aquesta mateixa paella farem la beixamel, així agafarà tots els gustos.
Només queda abocar la coliflor en un safata, per sobre repartir la beixamel i espolvorejar formatge rallat per sobre i gratinar al forn a 180ºC fins que quedi dorat.

2 comentaris: