dimecres, 15 de maig del 2013

GALETES INTEGRALS AMB XOCOLATA

Avui m'he animat a fer una galetes, i per no sentir-me tant culpable les he fet integrals! jejej  M'he sorprès de lo senzill i ràpid que és fer aquestes galetes, així que us animo a provar-les.


Ingredients:
- 90 gr de mantega
- 100 gr de sucre moreno
- 150 gr de farina integral
- 75 gr de farina normal
- 20 gr de ametlla molta
- 1 ou
- 1/2 culleradeta de llevat químic
- 1 pessic de sal
- Xocolata per desfer

Preparació:
Precalentar el forn a 180ºC.
El primer pas és barrejar amb una batidora la mantega a temperatura ambient amb el sucre moreno fins obtenir una mescla homogènia. Seguidament afegir l'ou i tornar a batre.
En un bol mesclar les ingredients secs: farines, llevat, ametlla molta i la sal. Afegir a la mescla anterior poc a poc mentre anem amassant fins obtenir un massa tova però que no s'enganxi a les mans.
Extendre la massa entre dos papers de cuina amb l'ajuda d'un corró. Amb l'ajuda d'un motlle per tallar galetes o un vas anar fent les galetes. Passar les galetes en un bandeja amb paper de cuina i fornejar durant 12 minuts aproximadament.
Deixar a la mateixa safata uns 5 minuts, posteriorment deixar refredar en una reixeta. Mentrestant desfer la xocolata i seguidament banyar les galetes al gust. Deixar refredar perquè la xocolata es solidifiqui.


Per esmorzar o berenar, boníssimes! Bon profit!

1 comentari:

  1. Tenen molt bona pinta aquestes galetes!.
    M'agrada el teu blog, per això he volgut donar-te un premi. Si entres al meu blog (http://e-cuina.blogspot.com.es) en veuràs els detalls.
    Una abraçada!

    Marta

    ResponElimina