Es tracta d'un pastís de verdures d'una recepta del Carlos Arguiñano. El què m'agrada més és que es tracta d'una recepta saludable, sense afegir nates ni greixos. I el millor és que és lleugera i molt bona. Ideal per un sopar o d'acompanyament.
Ingredients:
- 4-5 ous ( depenent del tamany)
- 250gr de bròcoli aprox.
- 1 carbassó mitjà
- 7 pastanagues
- Sal i pebre
Preparació:
Pelar les verdures i netejar-les.
1- Bullir amb aigua i sal les pastanagues fins que estiguin al dente ( uns 10 minuts aprox).
2- Tallar el carbassó a tires llargues i bullir-les durant uns 5 minutsamb aigua amb sal.
3- Bullir el bròcoli o fer-lo al vapor al microones. Jo prefereixo fer-ho al microones, trobo que es molt còmode. El deixo fer durant uns 6 minuts.
Seguidament triturar 5 pastanagues i afegir els ous. Salpebrar. Aquesta mescla serà la que quallarà el nostre pastis. Les altres dos pastanagues tallar-la a tires llargues.
Ara cal muntar el pastis: en un motlle amb paper de forn, abocar una primera capa fins a de la mescla de pastanagues. Seguidament col·locar la capa de pastanagues. Abocar una mica més de mescla i afegir el bròcoli. Una altre capa de mescla i finalment afegir el carbassó. Tapar amb la resta de mescla que tinguem.
Fer al bany maria durant 45 minuts a 180ºC. Deixar refredar i degustar!!
quinas ganes de provar-lo. Montse
ResponElimina