diumenge, 6 de juliol del 2014

PASTÍS DE XOCOLATA AMB CERVESA GUINNESS

Aquest pastís sempre triomfa. A la gent li sorprèn que porti cervesa negre però quan el tasten..els hi encanta! Fa molt de goig perquè queda un color negre del pastís, amb una textura esponjosa i un sabor a xocolata intensa. Us deixo la recepta que he fet jo. Molt sovint s'acompanya de una crema de formatge cremós, que aquest cop jo no he fet.



Ingredients:
- 250 ml de cervesa negra guinness
- 150 gr de mantega
- 75 gr de cacau pur en pols
- 300 gr de sucre
- 140 ml de nata líquida
- 275 gr de farina
- 2 ous
- 1 culleradeta de vainilla
- 2,5 culleradetes bicarbonat sòdic

Preparació:
1- En un cassó escalfar la cervesa amb la mantega, fins que s'hagi fos. Reservar.
2- S'afegeix el sucre i el cacau. Es barreja tot junt.
3- En un bol batre els ous amb la nata i la vainilla. Abocar-ho a la mescla anterior.
4- Incorporar la farina amb el bicarbonat tamisat, barrejar bé perquè no quedin grumolls.
5- Abocar dins el motlle prèviament untat amb mantega
6- Fornejar durant 45 minuts a 180-200ºC. Deixar refredar i degustar!

1 comentari:

  1. Es molt bo i molt esponjós es un dels meus preferits, gracies Anna. Montse

    ResponElimina