- 180 gr de farina blanca
- 100 gr de farina integral
- 1 ou
- 1 sobre de llevat
- 40 gr de sucre morè
- 200 gr de mel
- 125 ml de suc de poma ( jo l'he fet a casa)
- 1/2 culleradeta de canyella
- 100ml de oli d'oliva
- la ratlladura de pell de una llimona
- 60 gr d'anous aprox.
Preparació:
1- Precalentar el forn a 180ºC.
2- Batre l'ou amb el sucre fins tenir un mescla espumosa. Afegir l'oli i el suc de poma ( jo he agafat una poma, l'he triturat amb aigua fins que quedés una mescla més o menys homogènia).
3- Incorporar la mescla tamisada de farina, llevat i canyella.
4- Afegir la ratlladura de llimona i les anous.
5- Abocar en el motlle prèviament untat amb mantega o oli.
6- Fornejar durant uns 50 minuts o fins que l'escuradents surti net.
Diferent pero molt bo. Montse
ResponElimina