Ingredients ( 6 muffins):
- 100 gr de pastanaga
- 3cullerades soperas de farina d'avena ( avena molta)
- 3 cullerades de maizena
- 1 ou
- 1 culleradeta i mitja de postres de llevat químic
- 30 gr d'ametlla molta
- 30 gr d'anous molt
- 1 culleradeta de vainilla
- 2 cullerades soperas de mel
- 1 cullerada sopera de llet
- Canyella al gust
- 30 gr de panses (opcional)
Preparació:
En un bol mesclar l'ou, la vainilla, la llet i la mel. Incorporar la mescla d'avena, maizena i llevat tamissat. Incorporar l'ametlla, les anous i la pastanaga crua ratllada. Finalment afegir la canyella i les panses tallades a trossets.
Omplir els motlles. Enfornar durant 15 minuts a 180-200ºC. Podeu fer la prova del escuradents.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada