dijous, 18 de juny del 2015

SALMÓ ARREBOSSAT AMB SÈSAM

Últimament em passa que segueixo cuinant i fent coses noves però, sigui per la falta de temps o la mandra, ens ho cruspim a casa i no puc fer la foto per poder publicar-ho. Ahir va ser una excepció, així que us deixo un parell de receptes. La primer és salada i la vaig servir com aperitiu, però també pot ser un plat principal.





























Ingredients:
- 200 gr de salmó
- Sèsam
- Oli d'oliva
- Salsa de soja
- Sal
- Acompanyament: un saltejat de verdures, el què vulgueu vosaltres

Preparació:
Mitja hora abans de preparar el plat, tallar a daus el salmó i deixar-lo marinar amb oli d'oliva i soja durant 30 minuts,
Passat aquest temps, arrebossar el salmó amb sèsam. Podeu afegir abans una miqueta de sal per sobre ( sense passar-vos perquè la soja ja aporta sal). Calentar una paella amb un raig d'oli.
Fer a la planxa el salmó, 1-2 minuts per dos costats ( fins que el sèsam es torri una mica). Compte no el deixeu massa estona perquè el salmó seria massa cuit.

Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada