divendres, 20 de març del 2015

CARXOFES AMB PÈSOLS I PERNIL

Deixo una recepta salada, ben sana i bona per aprofitar les ultimes carxofes de la temporada.
Tot i que sembli complicat, el plat el tens fet en 20 minuts. Us animo a fer-lo!


Ingredients ( per dos persones):
- 6 carxofes
- Pèsols congelats
- Una ceba mitjana
- 2-3 lamines de pernil serrà
- Oli i sal
- Suc de una llimona

Preparació:
Primer de tot netejarem les carxofes: treure les fulles exteriors fins que ens trobem les més tendres i blanques. Tallar el cor per la meitat i deixar-ho en un recipient amb aigua i llimona ( perquè no s'oxidin).
Preparem l'olla a pressió amb aigua i sal i fem les carxofes durant 5-6 minuts ( depenent de l'olla). No tireu el caldo de bullir, ho aprofitarem.
En una paella amb un raig d'oli sofregir la ceba fins que estigui ben rosa. Afegir el pernil tallat a trossets i una culleradeta de farina. Remenar bé uns segons i abocar les carxofes, els pèsols i part del caldo de la carxofes. Deixar fer xup-xup durant 15 minuts, on es reduirà el caldo i agafarà consistència.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada