dilluns, 12 de gener del 2015

MELMELADA DE MANDARINA AMB SUCRE MORÈ

En aquesta època de l'any hi ha un munt de mandarines. M'encanten, i volia fer-ne una melmelada. Hi he afegit la pell que li dóna un toc amarg i he disminuït la quantitat de sucre perquè no fos tan dolça.
Ha quedat molt bona, us aconsello que poseu la meitat de les pells de les mandarines si no voleu que sigui massa amarga.


Ingredients:
- 1 kg de mandarines amb la pell.
- 600 gr de sucre morè
- El suc d'una llimona
- 1 branca de canyella

Preparació:
El dia abans, pelar les mandarines. Escaldar la pell dues vegades per treure una mica l'amargor.
Posar tots els ingredients amb el sucre i deixar reposar durant 24 hores.
Abocar la mescla en una cassola a foc mig, deixar fer durant 1-2 hores. Remenar de tant en tant. Passar per la batedora i posar en pots de vidre.
Tal com es fa amb altres conserves, els pots de vidre amb la melmelada s'han de bullir amb aigua durant 20 minuts. Deixar refredar.

Espero que us agradi!

1 comentari: