Ingredients:
- 4 ous
- 240 gr de sucre ( jo l'he reduit i he posat 120 gr de sucre moré i 100gr de sucre blanc).
- 280 gr de farina
- 1 sobre de llevat químic
- 1 iogurt natural (125ml)
- 70 gr d'ametlla molta
- 120 ml d'oli d'oliva
- 150 d'anís
Preparació:
Batre els ous amb el sucre fins que quedi esponjós. Afegir el iogurt. Després afegir l'oli i l'anís mentre batem.
En un altre bol barrejar els ingredients sòlids: farina, llevat i ametlla. Incorporar poc a poc a l'altre barreja vigilant que no quedin grumolls.
Cobrir amb paper de forn el motlle i abocar la massa. Espolvorejar amb sucre i decorar amb ametlla.
Posar en forn durant uns 40min a 180ºC.
Deixar refredar.
Bon profit!
ja tinc ganes de tastar-la . Montse
ResponEliminaBonissima
ResponElimina