divendres, 25 d’octubre del 2013

PASTISSETS DE CABELL D'ÀNGEL

Els pastissets són uns dolços típics de la zona de Tortosa on la meva mare passava molts estius amb la família. D'aqui ve que de tant en tant a casa es senti la oloreta de pastissets i es recordin aquells moments.
Aquesta recepta és un homenatge a ella. :)


Ingredients:
- Cabell d'àngel
- 1/2 litre d'oli
- 1/2 litre d'anís
- 100 gr de sucre
- 1kg aprox de farina (cal afegir farina fins que quedi una massa que es pugui treballar i no s'enganxi a les mans).

Preparació:
Barrejar tots els ingredients fins obtenir una massa homogènia de la consistència adequada. 
Es van agafant porcions de massa fent una bola i s'estiren en forma de rodona. Al centre s'hi afegeix cabell d'àngel i finalment es tanquen per la meitat. És important tancar les vores cap a dalt perquè quedi ben segellat i quedin les vores maques com a la foto.
Precalentar el forn a 180ºC. 
Coure al forn durant 10 minuts aproximadament (depenent del forn), cal treure-ho quan estiguin daurats.
Deixar refredar i espolvorejar amb sucre.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada