diumenge, 16 de juny del 2013

CANELONS DE TONYINA

Dinar de diumenge.. Els tradicionals canelons però de tonyina. Ben fàcils, gens pessats i  boníssims! A mi m'han encantat!




Ingredients ( per a 4 persones):
- 1 paquet de canelons
- 2 llaunes de tonyina en oli  d'oliva
- 1 ceba
- 1 pot de tomàquet triturat
- 2 ous
- Sal i pebre.
- Formatge rallat per gratinar ( jo he posat parmesà)

Preparació:
Començar preparant la pasta dels canelons tal com indiqui el fabricant. Un cop fetes, deixar-les sobre un drap perquè absorveixi l'aigua.
En aquest pas farem diferents coses a la vegada: per una banda tallar la ceba trossets petits i posar-los a sofregir a la paella fins que estigui ben dorat. D'altre banda, fer els ous durs. I per l'altre fregir el tomàquet triturat en una paella amb una mica de sal i sucre.
Un cop tinguem les tres coses anteriors fetes, barrejar la tonyina prèviament escorreguda, els ous tallats ben petit, la ceba i el tomàquet ( al vostre gust).
Ara queda omplir els canelons amb el farcit i col·locar-los en la safata de forn.
Per últim, fer la beixamel i abocar-la damunt els canelons. Enfornar-ho durant 10 minuts aprox a 180ºC i gratinar-ho.

A disfrutar, bon profit!

2 comentaris: