dissabte, 7 de setembre del 2013

FARCELL D'ESPÀRRECS AMB PERNIL I CREMA D'ESPINACS

Després d'unes vacances impressionats, toca començar el curs amb bon peu! I què millor que compartir un dinar amb la família. La primera recepta que us deixo és ben fàcil i ha sigut un èxit!



Ingredients:
- Una làmina de pasta de full
- Un manat d'espàrrecs verds
- Pernil salat
- Formatge cremós tipo philadelphia
- Espinacs
- Sal i pebre
- Llavors de sèsam
- Un ou per pintar

Preparació:
Precalentar el forn a 200ºC. 
Seguidament estirem la massa i la dividim en quadrats més o menys iguals ( jo n'he fet 7). Els deixem a la nevera fins al moment de omplir-los.
En una cassola posar un grapat de espinacs i tapar l'olla. Amb la mateixa calor es reduiran i es couran. Vigileu que no es cremin. Un cop fets, tallar-los a trossets petits i barrejar-ho amb dos cullerades de philadelphia. Reservar-ho.
Per altre banda, en un paella amb una mica de oli saltejar els espàrrecs prèviament salats,  per tal que s'estovin jo afegeixo un raig d'aigua i ho deixo reduir a poc a poc. Un cop fets, retirar-los.
Ara només queda preparar els farcells: En la làmina de pasta de full hi repartim la crema de espinacs i formatge formant una diagonal en el quadrat. Envoltem els espàrrecs (col·locar-ne un o dos en cada farcell, depenent del tamany) amb una làmina de pernil salat i els col·loquen en diagonal seguint la crema d'espinacs. Tancar el farcell amb compte.
Finalment pintar la pasta amb ou batut i espolvorejar amb les llavors de sèsam.
Fornejar durant uns 25 minuts aproximadament, fins que veiem que estigui daurat.

Bon profit!! Per llepar-se'n els dits!

Avui com a segon aperitiu també he repetit els farcellets que us vaig explicar un dia. Aquest cop els he fet amb melmelada de carbassa, boníssims com sempre! ;)

1 comentari:

  1. he estat una de les afortunades en tastar-les i realment son molt bones, una delícia. Montse

    ResponElimina