dissabte, 6 d’abril de 2013

TRENA DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE

Una trena de pasta de full que pots farcir amb els ingredient que tinguis per casa, fàcil i ràpid! Amb 30 minuts tens preparat un sopar diferent, ja veureu!


Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- Pernil dolç ( es pot substituir per beicon, verdures..) 
- Formatge en làmines ( el què vulgueu, segons el vostre gust)
- 1 ou per pintar la massa ( jo no el vaig utilitzar)

Preparació:
Precalentar el forn a 180ºC
Estirar la pasta de full en el mateix paper que porta. Al centre de la massa col·locar una base de pernil dolç i a sobre el formatge. Amb un ganivet fer uns talls als laterals, des del centre (on hi ha el farcit) cap a fora, i de dalt a baix (en diagonal). Ara es tracta de tancar la trena fent creuar les tires d'un costat amb el de l'altre alterant-ho. Pintar amb l'ou la massa.
Fornejar a 180ºC durant 20-30 minuts aproximadament, fins que estigui dorat.



Llestos! Ja tenim el sopar preparat, ideal amb una mica d'amanida o bé un aperitiu si en un sopar d'amics!
Que aprofiti!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada