dissabte, 20 d’abril de 2013

AMANIDA DE RÚCULA AMB MELMELADA DE TOMÀQUET

Crec que ja era hora de penjar una amanida. Un plat fàcil pel dia a dia, però que a vegades costa de trobar combinacions divertides per fer un plat diferent. Aquesta és una recepte que vaig provar en un restaurant i me'n vaig endur a casa! Boníssima!


Ingredients:
- Rúcula ( també vaig afegir un grapat d'amanida variada)
- Melmelada de tomàquet ( si no en teniu, com jo l'altre dia, ho podeu substituir per melmelada de fruites del bosc)
- Torradetes primes
- Formatge brie
- Anous
- Sal, oli i vinagre de mòdena.

Preparació:
Primer preparar la vinagreta, amb un culleradeta de melmelada de tomàquet, sal, oli i vinagre de mòdena. Afegir les anous tallades a trossets. Remenar bé.  Seguidament preparar les torradetes; tallar trossets quadrats de formatge brie i col·locar-ho sobre les torradetes. Calentar-les 30 segons al microones i cubrir amb una miqueta de melmelada.
Només queda abocar la rúcula en el plat que escolliu, repartir les torradetes per sobre i amanir-ho amb la vinagreta.

Llestos! Què fàcil ehh?! I amb un contrast de sabors boníssims!

1 comentari: