diumenge, 7 d’abril de 2013

PASTÍS DE MANGO

Estic enganxada al mango i m'encanten les coques de fruita...si ho combinem el resultat és un pastís boníssim amb aquella melositat i dolçor que aporta la fruita. Un pastís gens pessat i que es menja sense gana. La recepta és semblant a la coca de poma que vaig fer fa uns dies.


Ingredients:
- 3 ous
- 1 iogurt natural ( com que no en tenia, ho he subtituit per un vas petit de llet)
- 3 mesures de iogurt (o un vas petit) de farina
- 2 mesures de iogurt de sucre blanc
- 1 mesura de oli de girasol
- 2 mangos
- 1 sobre de llevat químic

Preparació:
Preescalfar el forn a 180ºC.
Primer, batre els ous amb el sucre i la llet fins que blanquegin i augmenti una mica de volum. Seguidament afegir l'oli i posteriorment la farina, previament tamissada, amb el llevat.
D'altre banda, tallar els mangos: per una banda tallar en tires llargues que utilitzarem per cobrir el fons del motlle, previamet untat amb mantega per evitar que s'enganxi. La resta tallar-ho a dauets petits que incorporarem a la massa. Abocar la massa a dintre el motlle.
Fornejar durant 40 minuts aproximadament (fins que l'escuradent surti net).

I a disfrutar!! Ideal per esmorçars/berenars o per qualsevol moment! ;)

2 comentaris:

  1. Molt lleuger i passa sense gana, molt bo

    Montse

    ResponElimina
  2. Aquest pastis esta dins del meu Top 10 dels pastissos del blog!

    Recepta 0% Aburrida 100% Culinaina.

    Joan

    ResponElimina