dimarts, 2 de desembre del 2014

HAMBURGUESA DE SALMÓ


Delicada, suau, deliciosa. M'ha encantat!



Ingredients ( per dos hamburgueses de 150 gr cadascuna):
- 300 gr de salmó
- un ou
- una cullerada sopera de pa rallat
- una culleradeta de mostassa

* Per la salsa de cogombre:
- 1 cogombre
- mig iogurt grec
- unes fulles de menta
- un raig de llimona
- sal
- un all (opcional, jo no el poso)

Preparació:
Tallar el salmó ben petit i barrejar amb la resta d'ingredients. Muntar dos hamburgueses de tamany similar.
Escalfar una paella. Posar sal a cada banda de l'hamburguesa ( ens ajudarà a que faci una mica de crosta). Quan estigui ben calenta la paella, col·locar les hamburgueses durant 5 minuts per cada costat.
Mentrestant, torrar una mica el panet perquè estigui cruixent. Jo hi he afegit un mica de sal i oli d'oliva.
Per muntar l'hamburguesa col·locarem primer a la base del panet unes rodanxes de tomàquet i de cogombre, a sobre l'hamburguesa i al damunt unes fulles de rúcula. Finalment hi aboquen una mica de la salsa de cogombre. Per la salsa cal triturar tots els ingredients junts.

Bon profit!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada