dilluns, 15 de desembre del 2014

XAMPINYONS AMB PARMESÀ I ORENGA

Un aperitiu o tapa ben senzill que us pot servir per un dels àpats d'aquestes festes. És una recepta que vam improvisar a casa i el resultat ens va agradar molt! El xampinyó és un producte barat però que si està ben cuinat crec que pot ser molt bo.


Ingredients:
- Xampinyons de tamany mitjà-gran
- Parmesà
- Orenga o herbes provenzals
- Sal i oli

Preparació:
Netejar els xampinyons, treure-hi la cua. Tallar-los per la meitat. En una paella ben calenta tirar un raig d'oli i posar el xampinyons. Salar una mica i espolvorejar amb l'orenga. Quan estiguin quasi fets, en una meitat col·locar unes làmines de parmesà i deixar que es fonguin una mica.
Ara només queda fer com "uns entrepans" amb les parts dels xampinyons.
Tirar una mica de sal al damunt abans de servir ben calents.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada