dilluns, 25 de març del 2013

MAGDALENES FARCIDES DE NUTELLA

Després d'una setmaneta desconectada, torno amb una recepta dolça, com no! Unes magdalenes que ja havia fet amb una recepta amb mantega però que avui les volia fer més light i he utilitzat oli. El resultat ha estat bo. Mmmm!



Ingredients ( 15 magdalenes aprox):
- 250 gr de farina
- 2 ous
- 100 gr d'oli d'oliva ( es pot substituir per 110gr de mantega fossa)
- 80 gr de sucre
- 100 gr de llet (jo l'he posat semidesnatada)
- 1 iogurt natural ( jo l'he posat desnatat)
- 1/2 sobre de llevat
- un polsim de sal
- una cullerada sopera de essencia de vainilla (opcional)
- nutella

Preparació:
- En un bol batre els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum i blanquegin. Posteriorment afegir la llet, l'oli, el iogurt i l'essencia de vainilla. Batre de nou. Per últim, incorporar la mescla de farina, llevat i sal. Remoure fins obtenir una massa homogenia.
- Encendre el forn a 200ºC.
- Per a fer les magdalenes es pot utilitzar uns motlles de muffins o bé, com en el meu cas, utilitzar motlles d'alumini amb paper de muffin a dintre. D'aquesta manera els motlles d'alumini aguanten el pes de la massa. Tot ho podeu trobar al mercadona ;)
- En els motlles, abocar una cullerada de massa, seguidament una culleradeta de postre de nutella i per sobre  tapar-ho amb una mica més de  massa.
- Fornejar a 180ºC durant 20 minuts ( fins que l'escuradents surti net).



Ja teniu el berenar preparat! Espero que us agradi!!

2 comentaris: