dijous, 7 de març de 2013

COCA DE POMA

Avui us deixo una de les coques que agraden més a casa. Es tracta de la típica coca de iogurt, afegint la poma que li dóna la humitat de la fruita quedant una coca esponjosa i melosa. Podeu utilitzar pomes un pèl verdes per donar-li un toc àcid.


Ingredients:
- 4 pomes mitjanes
- 3 ous
- 1 iogurt
- 3 mesures de iogurt de farina
- 2 mesures de iogurt de sucre blanc
- 1 mesura de iogurt d'oli de girasol
- 1 sobre de llevat químic
- el suc de mitja llimona
- 1 raig de anís ( al gust)

Preparació:
Preescalfar el forn a 180ºC.
Pelar les pomes i tallar-les a rodanxes. Reservar-les. En un bol batir els ous amb el sucre i el iogurt. Afegir l'oli i seguidament la farina amb el llevat. Barrejar-ho bé perquè no quedi cap grumoll. Afegir el suc de la llimona i el raig d'anís. Per últim, abocar les pomes i barrejar-ho tot perquè la poma quedi ben repartida.

Només queda abocar-ho en el recipient on ho fornejarem, que haurem untat amb mantega prèviament.
Fornejar a 180ºC durant 30 minuts o fins que l'escuradents surti net ( el temps dependrà del forn).


Fàcil oi? Ja veureu que aquesta coca no falla mai! Bon profit!

3 comentaris:

  1. Boniiiiiissima !!!
    La vaig fer ahir hi va tenir un súper èxit a tota la familia. Va volar. I tal com tu dius, molt fàcil.
    Gràcies Anna. M'encanta tot el que poses.
    Segueix així. Tens moltes seguidores fidels.;)
    Eva.

    ResponElimina
  2. Felicitats i moltes gràcies. És molt fàcil i queda boníssima.

    ResponElimina