dimecres, 9 de desembre del 2015

TORTITA DE PLÀTAN I XOCOLATA. Esmorzar saludable

Seguint amb la idea d'esmorzars saludables, us deixo aquesta recepta. Es tracta d'una tortita sense sucre ni greixos i fet amb farina d'avena. A més, és rapíssim de preparar. En resum, acompanyat d'una mica de iogurt o en aquest cas " queso fresco batido" ( ho sento, però no sé com traduir-ho) és un esmorzar complet, ideal per aquells dies que volem menjar algo diferent i bo.


Ingredients: ( per una tortita)
- 1 clara d'ou ( 30 gr aproximadament)
- 2 cullerades soperes d'avena
- mig platan
- 1 cullera de postres de cacao 0% greixos (jo uso el de marca Valor). No és imprescindible, tot i que personalment la combinació de cacao i plàtan m'encanta.
- Canyella al gust
- 1 raig de vainilla liquida ( opcional)
- 1 raig d'estevia líquida ( o el que utilitzeu)

Preparació:
Triturar amb el turmix tots els ingredients fins que quedi una pasta.
Escalfar una paella amb una mica d'oli. Abocar la mescla a la paella amb un foc mig-lent.No poseu el foc molt alt perquè es cremarà de sota. El què interessa és que es vagi fent a poc a poc. Quan surtin bombolles per la part superior de la massa, es pot donar la volta amb ajuda d'una espàtula. Es deixa fer un minut més i ja es pot servir.
Es pot acompanyar de iogurt, fruita, fruits secs..etc! Per una persona, correspondria a 2 tortites per esmorzar. Només cal que dobleu les quantitats d'ou, avena i plàtan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada