dijous, 10 de desembre de 2015

PASTÍS ESPONJÓS DE POMA. Recepta saludable

No sabia quin nom posar a aquest pastís, el resultat és un entremig d'una coca molt esponjosa i un pastís de formatge molt suau. No sé com explicar-ho millor! Però s'ha de provar! És molt lleuger de menjar i, a més a més, saludable! Poc sucre, baix en greixos i amb farina d'avena. Què més es pot demanar!?


Ingredients:
- 6 cullerades soperes d'avena ( avena molta amb turmix)
- 2 rovells d'ou
- 4 clares d'ou
- 2 cullerades soperes de sucre morè
- 1 raig d'estevia líquida
- 2 iogurts desnatats
- 2 pomes
- 1 cullerada de postre de llevat
- canyella al gust

Preparació:
- Precalentar el forn a 180ºC
- Separar els rovells i reservar. Batre a punt de neu les clares i reservar.
- Batre els rovells amb el sucre fins que blanquegi. Afegir els iogurts, la canyella i l'estevia líquida.
- Seguidament afegir la farina d'avena amb el llevat. Jo vaig tamisar-ho.
- Afegir una poma tallada a trossets ben petits. L'altre poma la reservem per decorar.
- Incorporar les clares amb compte.
- Abocar la mescla en un bol. Decorar per sobre amb la poma tallada ben fina. Per sobre hi he posat una mica de sucre morè i canyella amb un trossets ben petits de mantega.
- Fer al forn durant 30 minuts a 180ºC. Fer la prova de l'escuradents. Deixar refredar i degustar!



1 comentari: