dijous, 8 d’octubre del 2015

CROQUETES DE POLLASTRE I BOTIFARRA ( al forn)

Aquesta és una recepta d'aprofitament. He utilitzat la carn que havia sobrat d'una barbacoa. Les croquetes són un recurs fàcil per donar sortida a les sobres.. jeje A més a més,en comptes de fregir-les, les he fet al forn. No notareu la diferència, de debò! Queden ben cruixents i bones!



Ingredients:
- un pit de pollastre
- 2 botifarres
- 1 ceba
- una pastanaga
- 1 porro
- sal i pebre
- llet
- una cullerada sopera de farina
- un ou
- pa ratllat

Preparació:
En una paella sofregir lentament el porro, la ceba i la pastanaga fins que estigui ben daurat. Salpebrar. En la mateixa paella afegir la cullerada de farina, sofregir durant un minut i després incorporar la llet poc a poc per fer la beixamel. Aproximadament 500ml de llet. Posar una mica de anou moscada.
Per altra banda triturar la carn i afegir-la a la resta.

Abocar en una safata i deixar refredar a la nevera, tapat amb un paper film. Un cop fred, jo vaig fer-ho l'endemà, anar fent les croquetes amb ajuda de dos culleres. Primer passar-les per ou i després pel pa ratllat.

Fer-les al forn durant 30 minuts a 180º. Abans de introduir-les al forn, pintar-les amb oli per sobre. Han de quedar daurades.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada