diumenge, 18 d’octubre del 2015

COCA DE FULL AMB XOCOLATA

Aquesta coca és ideal per quan necessites fer un postre bò i que quedi bé, però no tens massa temps. No us enganyo si us dic que es prepara en 5 minuts i el forn fa la resta. A més, la coca es pot farcir amb el què més us agradi. En aquesta ocasió en vaig fer dos: una de xocolata negre i l'altre de nutella. Però es pot fer amb crema, cabell d'angel, poma...etc!


Ingredients:
- 2 làmines de pasta de full
- 1 rajola de xocolata per fondre / un pot de nutella
- avellanes
- sucre
- 1 ou

Preparació:
Col·locar una làmina de pasta de full estirada sobre la safata. Untar-la amb la nutella o la xocolata fosa ( al microones amb una mica de llet). Deixar un cm per cada costat sense xocolata. Col·locar la segona làmina de pasta de full. Tancar la coca doblegant els marges. 
Pintar la coca amb un ou batut. Decorar-la com més us agradi, en aquest cas avellanes esmicolades i una mica de sucre per sobre. Punxar amb una forquilla la coca perquè no s'infli tant mentre estigui al forn.
Fer al forn durant 30 minuts aproximadament, fins que estigui daurada.

Bon profit!!

1 comentari: