dimarts, 29 de gener de 2013

QUISCHE DE CARBASSÓ, XAMPINYONS I PERNIL DOLÇ


Es tracta d'una quische sense base, aprofitant les verdures que tenia per la nevera. La recepta accepta multitud  de variacions depenent del què tinguem a mà. Boníssima, de debò!!



Ingredients:
- 2 ous
- 350 gr. de llet
- 75 gr. de farina
- 2 carbassons de mida petita-mitjana
- 1 ceba
- 60 gr. de formatge rallat (30 gr de parmesà i 30 gr de mozzarella)
- 75 gr de pernil dolç ( jo el vaig posar a daus)
- Sal i pebre.

Preparació:
Precalentar el forn a 180ºC.  Començarem tallant el carbassó i la ceba a trossos petits i els posarem en un paella amb una mica d'oli juntament amb els xampinyons tallats a làmines fines. Salpebrem i ho sofregim fins que quedi fet.

D'altre banda, en un altre bol batrem els ous amb la llet, la farina i una mica de sal fins que no quedin grumolls.  Per últim, afegim la resta d'ingredients: el formatge rallat, el pernil dolç i les verdures cuites.

Només ens queda abocar-ho en un motlle i fornejar-ho 30 minuts a 180ºC. 


Bon profit!

1 comentari:

  1. Quina pinta !!! M'encanta!! Aquest cap de setmana la faig. Ui!! s'ha m'acumula la feina, els pebrots, la melanzane....
    Eva.

    ResponElimina