divendres, 25 de gener de 2013

MELANZANE A LA PARMIGIANA


Avui una recepte italiana, recordant aquells que estan per mons romans..


Ingredients ( per a 4 persones aprox):
- 2 albergínies
- Formatge mozzarella
- Formatge parmesà
- Tomàquet natural triturat
- Orenga i pebre negre

Preparació:
Primer de tot, netejar i tallar les albergínies en rodanxes primes. Salar-les i deixar suar. Mentrestant fregir el tomàquet natural en una paella amb sal i una mica de sucre. Cap al final afegir una mica de pebre al gust i orenga.
Seguidament, fer les albergínies a la planxa fins que quedin toves (en la recepte original es fregeixen però a la planxa queden menys olioses).
Mentre es preescalfa el forn a 180º C, prepararem la safata. Primer amb una capa de tomàquet, seguidament una d'albergínia, després el formatge mozzarella i parmesà. Tornarem a repetir el pas fins a acabar els ingredients ( 3-4 capes).
Per últim, tirem per sobre una bona quantitat de formatge parmesà que ho cobreixi tot. Posar-ho al forn durant 15 minuts i ja estarà a punt per servir!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada