dijous, 27 d’agost del 2015

TALLARINES DE CARBASSÓ AMB SALMÓ

Aquesta recepta em va agradar només veure-la, i quan la vaig tastar encara em va agradar més! Es tracta de substituir la pasta per carbassó. La recepta original portava crema de llet però ho he modificat una mica. Es una plat lleuger i ràpid de cuinar! 100% recomanable!




Ingredients:
- Un carbassó mitjà
- Salmó
- Llet
- Sal i pebre

Preparació:
Netejar el carbassó i pelar-lo. Amb el pelador fer tires del carbassó, Si queden amples, tallar-les per la meitat.
Tallar el salmó a daus.
En un paella, saltejar els salmó uns minuts. Reservar. En la mateixa paella amb una mica d'oli saltejar el carbassó durant uns 4 minuts aproximadament, Al ser tant fí, el carbassó es fa ràpid. Afegir el salmó, salprebrar. Tirar una raig de de llet i deixar fer durant uns minuts més i servir.

Bon profit!

1 comentari:

  1. Mmmm... super bo i super sà! Un plat perfecte si no vols menjar carbohidrats pesants!
    Joan;)

    ResponElimina