diumenge, 8 de febrer de 2015

PASTÍS DE VERDURES. RECEPTA CARLOS ARGUIÑANO

Es tracta d'un pastís de verdures d'una recepta del Carlos Arguiñano. El què m'agrada més és que es tracta d'una recepta saludable, sense afegir nates ni greixos. I el millor és que és lleugera i molt bona. Ideal per un sopar o d'acompanyament.



Ingredients:
- 4-5 ous ( depenent del tamany)
- 250gr de bròcoli aprox.
- 1 carbassó mitjà
- 7 pastanagues
- Sal i pebre

Preparació:
Pelar les verdures i netejar-les.
1- Bullir amb aigua i sal les pastanagues fins que estiguin al dente ( uns 10 minuts aprox).
2- Tallar el carbassó a tires llargues i bullir-les durant uns 5 minutsamb aigua amb sal.
3- Bullir el bròcoli o fer-lo al vapor al microones. Jo prefereixo fer-ho al microones, trobo que es molt còmode. El deixo fer durant uns 6 minuts.

Seguidament triturar 5 pastanagues i afegir els ous. Salpebrar. Aquesta mescla serà la que quallarà el nostre pastis. Les altres dos pastanagues tallar-la a tires llargues.
Ara cal muntar el pastis: en un motlle amb paper de forn, abocar una primera capa fins a de la mescla de pastanagues. Seguidament col·locar la capa de pastanagues. Abocar una mica més de mescla i afegir el bròcoli. Una altre capa de mescla i finalment afegir el carbassó. Tapar amb la resta de mescla que tinguem.

Fer al bany maria durant 45 minuts a 180ºC. Deixar refredar i degustar!!

1 comentari: