divendres, 24 d’octubre del 2014

POLLASTRE AMB SALSA DE TOMÀQUET I ESPÈCIES

Per mi el pollastre és un recurs fàcil que utilitzo entre setmana per sortir una mica de la rutina del menjar del dia a dia. En poc temps pots fer un plat diferent i per sucar pa, com aquest cas! jeje


Ingredients:
- Unes cuixes de pollastre o un pollastre fet a quarts ( jo vaig utilitzar la cuixa i contracuix)
- 3-4 tomàquets o salsa de tomàquet natural en conserva si en teniu.
- Espècies: herbes provençals, sal, pebre, alfàbrega, comí.
- Un dent d'all.

Preparació:
Primer de tot s'ha de fer el pollastre amb pell a la planxa amb una mica de oli fins que estiguin daurats. Jo us recomano utilitzar per tot la mateixa cassola, d'aquesta manera tot els sucs que desprenguin s'integraran en la salsa. Un cop daurats, reservar.
Afegir una mica més d'oli a la cassola i fregir una mica l'all. Posteriorment tirar els tomàquets triturats amb una mica de sal i de sucre ( per treure l'acidesa que tenen). Deixar fregir i evaporar l'aigua durant uns 20 minuts a foc lent. Afegir les espècies que heu escollit.
Per últim, incorporar el pollastre a la salsa i coure a foc mig-baix durant uns 20 minuts amb la tapa tancada. Anar remenant de tant en tant.

PD: pel meu gust em va quedar el pollastre una mica dur, recomanaria fer-lo durant més de 20 minuts a foc més lent per tal que quedi més tendre. Ho provaré el pròxim cop!

Bon profit!!

1 comentari: