diumenge, 26 d’octubre de 2014

GALETES D'AVELLANA I XOCOLATA

Si us voleu animar a fer galetes, aquesta recepta és una bona opció ja que amb 30 minuts tens fetes una galetes cruixient i molt bones. El contrast del fruit sec amb la xocolata queda genial. La recepta l'he extret d'una web que consulto sovint que es diu "directo al paladar" però he fet algunes modificacions.


Ingredients ( per unes 20 galetes):
- Una clara d'ou
- 80 gr de sucre morè
- 70 gr de avellana molta
- 50 gr de farina
- Una cullerada de extracte de vainilla
- 50 gr de xips de xocolata
- Un pessic de sal

Preparació:
Primer encendre el forn a 180º per precalentar-lo.
Batre la clara d'ou amb el sucre fins que quedi esponjós. Afegir la sal, l'avellana i l'extracte de vainilla.Barrejar bé. Seguidament incorporar la farina fins que la mescla sigui homogènia i per últim incorporar els xips de xocolata.

En una safata amb paper sulfuritzat, anar col·locant petites boletes amb ajuda d dos culleres. Amb les mans mullades aplastar una mica les boles per donar forma rodona i aplanada.

Fer al forn durant 10 minuts aprox, han de quedar daurades i cruixents. Deixar refredar.

Bon profit!

1 comentari:

  1. Son molt bones l'avellana li dona un sabor especial. Montse

    ResponElimina