dissabte, 11 d’octubre de 2014

PASTIS DE PASTANAGA AMB NOUS

Una altre recepta dolça.. El conegut carrot cake, m'ha encantat! No li vaig fer la cobertura típica per tal que aguantés com a coca per a berenar i esmorzars de la setmana. De ben segur que el tornaré a fer!



Ingredients:
- 150 gr de farina
- 125 gr de farina integral
- 200 ml de oli oliva suau o vegetal
- 16 gr de llevat
- 1/2 culleradeta petita de bicarbonat
- 1/2 culleradeta petita de nou moscada
- 1 culleradeta de canyella en pols
- 1 pessic de sal
- 200 gr de sucre morè
- 50 gr de sucre blanc
- 3 ous
- 300 gr de pastanaga ratllada (crua)
- 100 gr de poma ratllada ( opcional)
- 120 gr aprox de nous a trossos

Preparació:
- Ratllar les pastanagues i la poma. Reservar.
- Batre els ous amb el sucre, fins a blanquejar-los. Afegir l'oli. Seguidament la farina, el llevat, la sal,  el bicarbonat, canyella i nou moscada tamisat prèviament. Barrejar fins que la mescla sigui homogènia i afegir per últim la mescla de pastanaga.
- Abocar la mescla en el motlle prèviament untat amb mantega o oli. Coure al forn durant 45-50º a 180ºC ( amb el forn precalentat).

Deixar refredar i disfrutar!! Nyaaaam!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada