diumenge, 15 de juny del 2014

GALETES DE TORRÓ DE JIJONA

Ja quasi estem entrant a l'estiu i el nadal queda lluny lluuuuuny..! Però resulta que encara tenia un torró de jijona per estrenar al rebost..., així que avui l'he aprofitat per fer unes galetes super cruixents i molt bones.
Aquí les teniu!


Ingredients:
- 100 gr mantega a temperatura ambient
- 1 ou
- 200gr de torró de jijona
- 250gr de farina
- 50gr de sucre

Preparació:
1- Amb unes varilles batre la mantega amb el sucre fins que quedi una mescla homogènia.
2- En un bol triturar el torró juntament amb l'ou. Aconsello utilitzar el minipimer perquè sigui fàcil.
3- Afegir la mantega amb sucre a la barreja de torró. Seguidament la farina. Amassar fins obtenir una bola de massa. Tapar-ho amb paper film i deixar-ho a la nevera ( o al congelador si teniu pressa).
4- Un cop la massa freda, és mès fàcil de treballar amb ella. Sobre de un paper de cuina estirar-la amb l'ajuda d'un corró. Amb un tallapastes anar fent les galetes i posar-les sobre la safata de forn.
5- Coure uns 10-15 minuts al forn precalentat a 180ºC.

* És important que quedin dorades perquè siguin cruixents i no es remullin amb el pas dels dies.


1 comentari:

  1. Una manera deliciosa d'aprofitar el torró, molt bones Montse

    ResponElimina