dijous, 23 de gener del 2014

SALXIXAS AL VI BLANC

Aquesta és una recepte ben fàcil que serveix per variar una miqueta el menú de la setmana. Amb 25 minuts tens el plat fet i queda molt bò, acompanyat d'un puré de patates o bé una amanida. Al vostre gust!


Ingredients:
- Salxixas, jo les he fet de pollastre.
- Pebrot verd i vermell.
- Xampinyons ( jo els he afegit a la recepte inicial)
- Vi blanc.
- Sal

Preparació:
Posar una mica d'oli en una paella i saltejar els pebrots tallat a trossos i els xampinyons. Un cop hagin passat 5 minuts aproximadament, afegir les salxixes i dorar-les una mica. Seguidament afegir el vi blanc, baixar el foc i deixar coure durant uns 20 minuts aprox. S'anirà reduint el vi.
I llestos, ja podem seure a taula! Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada