divendres, 24 de gener del 2014

HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB BEICON

Els reis em van portar un llibre que es diu " Hamburguesas Gourmet". Es tracta d'un llibre dissenyat enmig dels fogons del restaurant Blend Hamburger Gourmet de París. El llibre explica un variat de receptes d'hamburgueses de carn, peix i vegetarianes fins a detalls i trucs en la cocció de la carn, les salses, el pa..etc.
Si us agraden les hamburgueses sens dubte val la pena comprar-lo!
Us deixo la recepta de la primera hamburguesa que em fet a casa. Mmmmm!!


Ingredients ( per a dos persones)
- 2 panets (que jo he comprat,tot i que el llibre t'explica una recepta)
- 250 gr de carn picada de vedella
- Per la salsa:
     - 4 làmines de beicon
     - 1 tomàquet
     - 1 ceba
     - 4 làmines de formatge cheddar
     - Orenga
     - Sal
- Unes fulles d'enciam
- Ketchup

Preparació:
* Per la salsa: tallar a trossets el beicon i fregir-lo en una paella fins que estigui ben daurat. Afegir el tomàquet tallat ben petit amb un polsim d'orenga. Deixar fer durant 2-3 minuts. Retirar del foc. Sofregir la ceba tallada amb una mica de sal fins que quedi dorada. Afegir a la salsa de tomàquet. Dissoldre en un vas amb un dit d'aigua el formatge, posant-lo al microones durant 1 minut. Remenar fins que quedi una mescla homogènia que afegirem a la salsa que teniem preparada a la paella. Deixar un parell de minuts per tenir una mescla homogènia.
* Hamburgueses: Salpebrar la carn i formar 2 boles que aplanarem una mica per donar forma d'hamburguesa. Salar per cada costat (això farà que es faci una crosta quan la fem a la paella). Escalfar bé la paella i fer l'hamburguesa 4 minuts per cada costat ( segons el gust de cada).
* Panets: Tallar per la meitat i torrar-los una mica ( així també estaran calents)

Només queda presentar l'hamburguesa: Per cada costat del pa estendre una mica de ketchup. A la base del panet col·locar unes fulles de enciam, una mica de salsa, l'hamburguesa i una mica més de salsa.

Bon profit!! Ja veureu quin resultat!!


1 comentari: