dijous, 18 de juny del 2015

TRUFES DE XOCOLATA SENSE SUCRE

Aquí va el segon plat que us comentava. M'estic interessant cada cop més amb cuinar plats saludables, és a dir, amb poc sucre i baixos en greix però igualment amb sabor i gustosos. En l'àmbit dels dolços trobo que és més complicat tot i que hi ha un munt de blogs que he anant descobrint que ja fan receptes super interessants. Aquesta que us deixo és una recepte extreta del blog " La cocina sana de Ernest subirana". El recomano moltíssim!


Ingredients:
- 1 tassa de dàtils secs
- 1 tassa de prunes seques (la mateixa quantitat que els dàtils)
- 1 grapat de nous
- 3 cullerades de cacau pur en pols 0% greixos
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 culleradeta petita de canyella

Preparació:
Posar tots els ingredients en un processador o turmix fins obtenir una mescla homogènia i espessa.
Fer boletes amb aquesta mescla i arrebossar-les amb cacau pur.
Deixar refredar una estona a la nevera i servir!

Sembla mentida que sense afegir sucre i aprofitant el sucre natural dels dàtils i prunes, quedin unes trufes tan bones!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada