diumenge, 1 de març de 2015

POLLASTRE AL FORN AMB ROMANÍ I LLIMONA

Aquest tipus de receptes són molt agraïdes, ja que poses tots els ingredients i el forn fa la feina. Algo tant simple però amb un resultat molt bo. I tan pot servir com per un dinar familiar com per un dinar entre setmana. Es pot preparar el dia abans i recalentar-lo al moment de menjar. Tot són avantatges!


Ingredients:
- Un pollastre tallat a quarts
- 2 patates
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- Romaní
- El suc d'una llimona
- Sal i pebre
- 1/2 got de caldo de pollastre
- 1/4 de got de vi blanc

Preparació:
En la safata de forn, tirar un rajolí d'oli. Col·locar la ceba, la pastanaga i les patates tallades. Salar
A sobre col·locar el pollastre salpebrat. Afegir les branques de romaní. Regar tot amb el suc d'una llimona, el vi blanc i el caldo de pollastre.

Fer al forn a 180ºC durant 1h i mitja -2h aproximadament. Donar la volta al pollastre cada 30 minuts aprox i ruixar-lo amb el mateix suc de la safata.

Bon profit!

1 comentari: