divendres, 23 de gener del 2015

MINESTRA DE VERDUDES

A casa meva cada setmana es menja mongeta tendre i patata bullida. A mi m'encanta directament sortint de l'olla, però per fer-ho una mica diferent i animar la verdura podeu fer aquesta minestra. Amb 30 minuts tens fet el dinar o sopar! I ben sa!



Ingredients:
- Mongeta tendre
- Pastanagues
- Ceba
- Pèsols 
- Podeu afegir les verdures que volgueu: patates, carxofes..etc
- Sal i pebre

Preparació:
En una olla amb aigua amb sal fer bullir durant uns 20 minuts la mongeta tendre i la pastanaga. Desprès afegir els pèsols( congelats) i deixar-ho uns 8-10 minuts més.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli sofregir una ceba picada petita. Un cop ben feta, reservar.
Quan tingueu la verdura feta, colar-la sense tirar el caldo de les verdures. Incorporar-ho a la paella amb la ceba. Abocar uns dos cullerots de caldo i deixar fer uns 2-3 minuts. 
Si voleu caldo amb les verdures el que podeu fer és: Abans de incorporar les verdures a la ceba, tirar una cullerada de farina, enrossir-la i abocar les verdures i part del caldo. Deixar-ho fer 5 minuts. Veureu que espessa el caldo.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada