diumenge, 25 de maig de 2014

COCA DE VERDURES

Desprès de una llaaaarga pausa, torno amb una recepta ben fàcil i versàtil. Passo directament a explicar-vos-ho.


Ingredients:
- Una làmina de pasta de full
- Verdures variades: les que tingueu a la nevera o més us agradin. Jo he utilitzat: pebrot verd i vermell, albergínia, tomàquets i espàrrecs verds.
- Mozzarella

Preparació: 
Tallar les verdures a làmines. Sofregir els pebrots i l'albergínia durant uns 5-10 minuts.
Estirar la pasta de full i col·locar les verdures sobreposades en l'ordre que us agradi. Finalment afegir els espàrrecs per sobre i trossos de mozzarella repartits per la coca.
Fornejar amb el forn precalentat a 180ºC durant 15-20 minuts ( fins que quedi daurat).

PD: Podeu utilitzar les verdures que volgueu i fer múltiples variacions. Queda molt bo amb un rajolí d'oli d'oliva per sobre abans de servir!

Bon profit!

2 comentaris:

  1. Bon bona i gens pesada. Montse

    ResponElimina
  2. Que bona! La pasta de full és molt versàtil, oi? Tant per salat com per dolç, en un pim pam i tens un plat ben bo!

    ResponElimina