dissabte, 23 de novembre del 2013

CHOCOLATE CHEESECAKE

He fet varies temptatives de pastís de formatge, però cap d'elles havia triomfat al 100% a casa. Amb aquesta recepta crec que per fí ho he aconseguit. Jo no sóc massa apassionada al formatge, però aquest pastís m'ha agradat a mi i tot! Es tracta d'una combinació de formatge i xocolata, aquí teniu la recepta. Creieu-m'he si us dic que no es tant difícil com pot semblar al  primer moment.


Ingredients:
* Per la base:
- 20 galetes oreo ( sense el farciment de nata)
- 70-80 gr de mantega fossa

* Per la crema:
- 2 pots de formatge philadelphia de 350gr
- 1 tassa i quart de sucre blanc
- 4 ous
- 1/2 tassa de nata (amb dos culleradetes de suc de llimona) o un iogurt
- 2 culleradetes de vainilla
- Melmelada de fruits del bosc
- Xocolata de postres

Preparació:
Preparem la base: barrejar la mantega fossa amb les galetes oreo triturades (sense farciment). Barrejar fins que sigui una pasta homogènia. Cobrir la base i els marges del motlle amb la pasta de galeta. Reservar a la nevera.
Preparem la massa: barrejar la philadelphia amb el sucre, la nata i la vainilla. Barrejar amb les varilles fins que sigui ben homogeni. Incorporar els ous batuts. 
Evocar la meitat de la massa dins el motlle. Ara posarem una mica de melmelada per sobre i ho marmolarem amb la punta de un ganivet (sense barrejar-ho). Si la melmelada és massa espessa, afegir una mica d'aigua i calentar-ho amb microones.
Evocar la resta de massa. Decorar la part superior de la massa amb xocolata fossa. Hem de tirar fils de xocolata fossa per sobre (sense cobrir-lo del tot) i amb la punta del ganivet fer com un dibuix (marmolar)

Posar el motlle al bany maria i posar-ho al forn a 250º durant 12 minuts i posteriorment una hora a 180ºC.
Deixar refredar.

Bon profit!! 

1 comentari:

  1. Es diferent al típics pastissos de formatge, pero per mi un dels millors. Montse

    ResponElimina