dijous, 5 de maig de 2016

PASTIS DE XOCOLATA ( sense gluten)

Us deixo una recepta ràpida per esmorzar de forma sana. Pels qui no poden menjar gluten, és ideal.
Sense preàmbuls..


Ingredients ( per un motlle petit, uns 16cm):
- 3 ous
- 45 gr d'oli d'oliva
- 70 gr d'ametlla molta
- 50 gr de farina d'avena
- 70 gr de xocolata fossa
- 2 cullerades de sucre morè i un cullerada sopera d'estevia liquida.
- 10 gr de llevat
- un raig de vainilla

Preparació:
Separar els rovells d'ou i les clares. Muntar quasi a punt de neu les clares i reservar.
Barrejar els rovells amb el sucre, l'estevia i l'oli. Afegir la xocolata fossa amb una mica de llet. Seguidament afegir l'ametlla i la farina amb el llevat tamissat. Afegir el raig de vainilla.
Per últim incorporar les clares suaument.
Fer al forn durant 25-30 minuts a 180ºC, fins que l'escuradents surti net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada